2013. március 24., vasárnap

Magyarorszag! utazas es elso nap :)

azt gondoltuk boven lesz idonk a repteren mindenre, ha ket oraval elobb erkezunk. a ket es fel oras autokazas utan jol esett volna kicsit leulni, enni, inni. de elobb bealltunk a check in sorba. a kovetkezo masfel orat szepen el is toltottuk itt, etlen, szomjan, de viszonylag turelmes gyerekekkel. kozben volt idom anyuval beszelni, hogy szerezzen be indulas elott egy kabatot Valennek, mert azt sikeresen otthon hagytuk...

vegul leulni, enni es inni sem maradt ido, mire az ellenorzesbol a kapuhoz jutottunk, lehetett is beszallni. a repules a legunalmasabb es legkenyelmetlenebb mindig, Valen is kiborult a kozepen, pedig o egy kisbuddha... a lanyok pedig halalosan untak a vegere. hat meg, amikor kiderult, hogy meg egy orat autokazunk a mamaek hazaig!

az elalvassal este nem sok gond akadt :) Valen viszont reggel 5-kor kelt... a lanyok szuperul aludtak, fel 8-ig! ez nagy ritkasag!

ma csaladi banzaj volt, ahova sajnos eleg sokan nem jutottak el, amit nagyon nagyon sajnalok, igy viszont a szokasosnal tobbet sikerult beszelgetnem azokkal akik eljottek. mamikam, papikaim, de reg lattam oket... es mindenkit de reg lattam! olyan jo volt :)

keso delutan meg egy randira is futotta, leleptunk Bencivel egy kavera. holnap pedig irany Budapest!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése