2014. január 30., csütörtök

Mancibogár 4 éves lett

4 éves a drágám, olyan nagy már, de mégis olyan kicsi :) valahogy Lilut mindig nagynak látom, Mancit meg kicsinek, tökmindeg mennyi idősek :-D Valent hagyjuk is, ő csecsemő :)

sajnos épp betegség tombol nálunk, így elég nyávogósra sikerült a szülinapos napja szerdán, de azért összedobtam neki egy tortát gyorsan, hogy el tudja fújni azt a 4 db gyertyát :)

Manci még mindig benne van kicsit a kétévesek dackorszakában, bár talán egyre kevésbé (csak el ne kiabáljam). szeptember óta minden nap jár oviba, és nagyon nagyon szereti, van egy legjobb barátnője, Megan, és megbarátkozott a fiúkkal is. ő is azt csinálja, amit anno Lilu, ha hazaér az oviból, angolul dumálgat magában játék közben. 

hogy számadatokat is írjak, 99 cm, 16,5 kiló, 10-es cipőt hord, 4-5 évesekre való ruhát. 

Liluval igazi testvérek, imádják-utálják egymást. Valennel teljesen más a kapcsolata, számára ő a terelgető nagytesó. mostanában lett Mancinak akarata, eddig minden  szituációban engedett Lilunak, mostanában ez teljesen ellenkezőjére fordult, legtöbbször Lilu kényszerül behódolni. ettől függetlenül, ha testi megmérettetésre kerül sor közöttük, a 14 kilós ropi Lilu simán leveri Mancust :-D még nem jött rá, hogy ő az erősebb fizikailag is :)

továbbra is egy kedves, bújós hisztérika a mi Mancink!

ilyenvolt-ilyenlett képek:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése