2015. január 4., vasárnap

2015

egy ev telt el miota nem irtam a blogot, egy nagyon hosszu ev, tele tortenetekkel, amiket csak megeltem es tovabbeltem, nem fotoztam eleget es nem irtam le semmit.

a kiskutyank mar nagykutya, golyotlanitva.

Lilu 6 es fel eves, elso osztalyos (igen, itt is elsonek hivjak az elsot, ami a ket infant osztaly utan jon), szereti a matekot,megunta a tancorakat es a templomi korus tagja. mivel kisergetni kell ot a misere, nagy oromomre szolgal, hogy a pap remek vizualis elmenyt nyujt, es meg humora is van.

Manci ebben a honapban lesz 5 eves, elkezdte az iskolat, ahol ket honapig nem volt hajlando megszolalni, de o mar csak ilyen erzekeny kisvirag. o szeretne tancolni, de ha Lilu nem megy, o sem megy. ok mar csak ilyen sziami ikrek, az emeletes agyon is inkabb osszebujva alszanak.

Valcsi nemsokara 3 eves lesz, majus ota heti ket delelottot az oviban tolt, reklamalva ugyan, de mar a harmadik alkalommal is siras nelkul. ha egyetlen szoval kell ot jellemeznem, azt mondom matrica! az emeletre se mehetek fel nelkule. matricasaga fogzas idejen a legdurvabb, es annyira nem kapkodja el ezt a dolgot,  hogy az utolso,huszadik fogat meg mindig csak varjuk... varjuk... ezen kivul meg mindig csibesz, izigverig pasi, automanias, de azert kepes tuzpiros ruzsban jonni velunk a templomba. mert hiszen a lanyok is.

Benci zsenialis, egyre ugyesebb szakacs, majusban mar a papirja is meglesz errol.

en is tanulok, ovoneni leszek, heti egy napot iskolaban toltok, az angolom vegre fejlodik, es igy muszaj ismerkednem is, amit amugy utalok magamra kenyszeriteni, pedig jo dolog.
ha jo ido van futok, de oktobertol tavaszig fokazsirnovesztes van, megiscsak egy lusta ember vagyok na.

februarban Agi baratnomnek kisfia szuletett, Nicolas, akinek en lettem a keresztanyukaja.

ami pedig ezen kivul korulottunk tortenik, bele se fer egy bejegyzesbe, ismerosok, baratok jonnek-mennek, latogatok erkeznek, utazgatunk, elunk. Benci-tesoek masik orszagba koltoztek, Benci apukaja szeptembertol velunk lakott. sajnos mult idoben kell ezt leirnom, mert karacsonykor elvesztettuk ot. Benci elvitte ot orvoshoz a nem mulo kohogese es faradtsaga miatt, es egyszeruen osszeomlott. megalltak a szervei, a szive feladta, a nem kezelt magas vernyomasat eddig birta. most kezdunk ebbol a sokkbol magunkhoz terni, es talan nem csak az uj ev, uj lendulet iratja velem ezeket a sorokat, hanem a hirtelen felerosodott vagyam, hogy addig osszam meg az eletemet, elmenyeimet a szeretteimmel, amig megtehetem.

2 megjegyzés:

  1. Jó hogy visszatértél:) és elképesztő hogy már ekkorák a srácok! :O

    VálaszTörlés
  2. Végre valami olvasnivaló! Nem lehetett könnyű összefoglalni 1 oldalban 1 év történetét!

    VálaszTörlés