2013. április 7., vasárnap

Benci utolso napja

ma volt az utolso Radissonos munkanapja Bencinek, ugy megsertodtek, hogy elmegy, hogy hetfore es keddre mar be se osztottak.

szerdatol itt dolgozik majd.

tanulsagos volt neki ez a negy es fel honap. rajott, hogy nem birja az allando delutanos muszakot (meg ugy se, hogy reggel hagytuk aludni).
rajott, hogy bar szereti a porgest es ha dolgozni kell, ugy mar neki is nehez, ha kozben nonstop ordit valaki a feje folott...
kicsit az anyagiakon is mergelodtunk menet kozben, majd 50 eurot vontak neki kaja es fizetnivalo miatt (kajaert ugy, hogy eves nelkul kell lenyomni a 8 oras muszakot) es ez igy mar messze nem olyan jo, mint eloszor hangzott. nem is beszelve a sorozatos ezert vagy azert nincs fizu, kevesebb a penz, stb... no es a sajatos oraelszamolast ki ne hagyjam, a tulora nincs fizetve, ha kevesebb az ora, azt levonjak.

a pozitiv oldala is megvolt persze, olyan tapasztalatra tett szert, amit mashol evek alatt szedett volna magara. megtanulta mi az a NAGY konyha. azt a reszt, ahol o volt, mar nem lehet jobban megtanulni, ideje hat tovabblepni!

nagyon remenykedunk benne, hogy ezzel az uj helyjel az arany kozeputra lepunk, es vegre hosszutavu munkahely lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése