2013. április 19., péntek

mosogep, mericske

a tegnapi felhotlen szulinapozast par dolognak sikerult bearnyekolnia... egyreszt a felhoknek, egesz nap esett es fujt a szel, es ebben az idoben mi csajok igencsak nyugosek es nyavogosak voltunk.

a masik meg a hulye mosogep, a hulye szerelo, a hulye haztulaj es a hulye iroda kozos hulyesege, csak hogy szepen fogalmazzak. nem is biztos, hogy le tudom irni roviden, de megprobalom.
a mosogepunket mar kismillioszor kellett megszerelni, en mar a harmadiknal nem ertettem miert eri meg jobban a szerelot fizetni, mint venni egy ujat... de akkor meg hol voltunk az utobbi ket honap amokfutasatol! ugyanis az utobbi idoben heti rendszeresseggel kellett szerelot hivni, ami tetozott kedden azzal, hogy a mosogep ajtaja fogta magat es lepottyant. szerelo jon, megallapitja, hogy cserelni kell a bigyot az ajtoban, majd elmegy.
tegnap reggel pedig kaptam egy kedves levelet, hogy marpedig mi leteptuk az ajtot a szerelo szerint, ugyhogy ezt 85 euro elleneben tudjak helyrehozni. hat nem is tudom milyen szinek futhattak at az arcboromon duhomben, azon nyomban irtam is egy allapotomhoz kepest normalis levelet, hogy ezt hogy gondoljak? a mosogep szaz eves, ezer sebbol verzik, ha akarnam se tudnam tonkebbre tenni, mint van!!
valasz semmi. ma bement Benci az irodaba, hogy jussunk mar valamire, de nem jutottunk. szerintuk a mi hibank, szerintunk meg nem. allitolag majd beszelnek ujra a szerelovel, csak tudnam ezzel mire megyunk?

ekozben ketto dolog tortent, en rajottem, hogy a mosogep ellatja a funkciojat, ha az ajtot feltagasztoszalagozom a helyere, igy a ruhak vegre mosodnak!
Benci meg rajott, hogy az alkatresz ami kell 5 euroba kerul, es egy ovodas is a helyere tudja tenni... no comment! amig megjon a bigyo, mosok ragasztoval! ennyi.

mas tema. ma is meg a szulinap hatasa alatt voltam erzelmileg, denagylettafiu, hogyrepulazido, stb... hamar meg is mertem a csajokat is, sot talpakat is mericskeltunk. szoval szamok!

Lilu 14 kg (vegre hizott kicsit!), 101,5 cm, talpa 16 cm :)

Manci 15 kg, 94,5 cm, talp 15 cm.

Valen (leirom itt is na) 10,55 kg, 77 cm, 12 cm talpacska!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése