2013. április 1., hétfő

csutortok-pentek-szombat, es azota...

csutortok reggel ket orat toltottunk a nepessegnyilvantartoban, mire sikerult mindent bediktalni, kinyomtatni, alairni, iktatni... mostantol "kulfoldon elo magyar allampolgar"-ok vagyunk.

mig mi ezt inteztuk, anyu Valent szorakoztatta a kocsiban (vegre jol osszehaverkodtak), az Adamnak meg a maradek haja is kihullott a csajoktol...

Orsi baratnomet is sikerult kicsit megvaratni, de utana nagyon jot dumaltunk, sokat a pocakjarol, ami szepen novekszik :)

a delutani manikurt lekestem, igy Barbaraek fele vettem az iranyt. vegre keresztgyerekes delutan!! Sebi fijam egyre szebb, es olyan jo gyerek lett :) cukorka!
Gabi is eljott, sajnos a fiacskai nelkul :( nade majd nyaron!

este elmentem a Barbaraval dumalni, Bencinek szerencsere nem volt ereje Pestre utazni meg, igy lett egy potya estem. jo is volt, mert a masnapi buli nem a beszelgetesrol szolt...

penteken kozmetikazni (feltoltodni) mentem Edithez, kozben Benci lelepett, Barbara kijott csajozni meg Valenezni, elkoszontunk a nagypapamtol, este buli!

szombaton alig tudtam magam osszekaparni, hogy osszecsomagoljak... 1-kor indultunk, delutan meg sikerult vegre Benci nagyszuleivel talalkozni, toluk mentunk a repterre.

az utazas a szokasos volt, sot... Valen a repteren vacsi elott szetfosta a ruhajat es a babakocsit (itt meg nem gyanakodtunk...), vacsi utan sugarban kihanyt mindent. basszus elkapta az apja nyavalyajat... valtoruhank nem is volt eleg, szep rozsaszinben utazott vegul. a repcsin is hanyt, szerencsere az autoban mar nem.

vasarnap reggelre jott a Nyuszi, a csajok nagy oromere, es ezzel a par tojassal mi le is tudtuk a husvetot. Valen egesz jol volt, csak laza volt majdnem egesz nap. ma reggel ujra hanyt, utana egesz nap alig evett, jo lenne ha rendben lenne holnapra, tisztara le van sovanyodva a kis dagim :(

Bencinek ma jo napja volt, ugy nez ki uj munkahelye lesz, errol majd kesobb, ha mar tobbet tudunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése