2008. december 30., kedd

az elmúlt egy hét

annyi minden történik így az ünnepek alatt, meg hogy a Benci szabin van, ilyenkor megélni is elég, nemhogy leírni... 

egy hete volt Sebibaba szülinapi bulija, nagyon jól sikerült, mi Liluval jól mulattunk, és a végére még apa is beesett.

karácsonykor családoztunk, 24.-én délelőtt Mendén voltunk, délután Venyimre utaztunk. Liluci zenélő játékokat kapott főleg, de a csomagolás sokkal jobban érdekelte  :)

25.-én Kistormásra mentünk, a mamámék már szeptember óta nem látták a makit, úgyhogy nagy volt a boldogság. nagyikám ahányszor ránézett Lilura, annyiszor fakadt sírva, hogy milyen csodálatos dédunokája van.

26.-án a pesti papáéknál voltunk vacsizni, és ezzel a karácsonyi turné véget ért.
itthon végre mi is odaadtuk az ajándékot a makikának (szerdán a nagy rohanásban nem volt rá idő), rendet csináltunk, és élveztük a hétvégét együtt.

vasárnap bandáztunk is egyet Józsánál, Irénbaba egy tünemény, akkora mint Lilu (ha nem nagyobb azóta), nevetgél, kommunikál, de még mindig főleg alszik.

hétfőn apára hagytam Lilucit és vásárolni mentünk a Barbarával, persze minden zárva volt, amire rákészültünk, de így is sikerült venni egy-két rucit. természetesen a gyermeknek is.

ma fodrászoltunk, nagynéniztünk, nagybevásároltunk. remélem Lilu elfáradt annyira, hogy hajnalban nem szórakoztat órákig, bár sajna ez mostanában gyakori. általában az a vége, hogy ott alszik közöttünk úgy hajnali 4-től.

holnap Esztergomba utazunk szilveszterezni a Baghy családhoz, Liluci épp 7 hónapos lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése