2008. december 5., péntek

Télapó-buli

Télapó-buliban voltunk az állatkerti játszóházban. Apa munkahelye meghívta a Télapót és a Krampuszt, hogy megajándékozzák a dolgozók gyerekeit. Gondoltuk hátha Lilu is kap némi csokit (amit anya megehet ) hát mentünk mi is a buliba.
ahhoz képest, amilyen szép idő volt napközben, végül esőben kellett áttipegnem babakocsival-esernyővel-kicsípve-sminkelve-hajmegcsinálva a városon. hát a hajam bánta a dolgot és persze Lilunak se tetszett ez a séta, mert nem elég, hogy sötét volt, de még az esővédő is takarta előle a világot, szóval az utolsó 500 métert már keservesen ordítva tettük meg. a gyerek keservesen ordított, mert úúúúúútálta a helyzetet, én meg keservesen próbáltam őt túlordítani, hogy "ne sírj maki, itt vagyok mögötted, de nem tudlak kivenni, mert szakad az eső" ááá nem néztek hülyének...
no hát túl a nehézségeken, elértünk apához, és elindultunk a buliba. makikát sokan most látták először, apukája büszkén hordozgatta körbe-körbe a játszóházban, ki nem hagyott volna egyetlen dícséretet sem  :)
Liluci hihetetlenül jól érezte magát. a fél órás sírás után egészen meglepő fordulat volt, hogy boldogan csacsogott, nevetgélt, élvezte a tömeget, ámulta a többi babát és gyereket. persze tudjuk, hogy imádja a tömeget és a történéseket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése