2008. november 14., péntek

babák minden mennyiségben

tegnapelőtt, tegnap és ma is babáztunk így röviden összefoglalva!

fórumos baba-mama találkozó volt kedden, nagyon élveztem, és Lilu is, pörgött, mutogatta a hátról hasra tudományát, és elszedte a többi gyerek játékát nagyon cukik voltak. a helyről, ahol találkoztunk, a férjemre való tekintettel inkább nem nyilatkoznék...



szerdán Irénnel és Józsával bandáztunk, földerítettük a váci utcai turit.

tegnap kereszt-Sebiéknél voltunk, sőt mégegy baba is jött az anyukájával, mindketten nagyobbak Lilunál, csak úgy pörögtek körülötte, másztak, tipegtek (mármint Sebi), Lilunak meg csak gúvadtak a szemei, hogy ő miért nem tud utánuk menni. annyira akart ő is, hogy nap végére elkezdte feltologatni a popsiját, amit azóta is lelkesen gyakorol, bár nagyon mérges tud lenni, hogy azért ez még nem megy neki... mindenesetre fogunk járni Sebihez kiképzésre, főleg hogy a szemkinyomkodást is egyre jobban viseli Lilu :)

ma pedig hozzánk jött látogatóba egy babu az anyujával. őket is összeengedtük, és bár a kisfiú nagyobb (már súlyra) Lilunál, a kis kelekótyám mindenáron le akarta szedni a füleit, orrát, ruháját, és még ő sírt, amikor ez nem jött össze a kisfiú meg maga buddha, a legnagyobb nyugalommal játszott mindenféle zaklatások közepette.

mi még mindig csereszálláson lakunk, amit már kezdek nagyon unni, mert valami nem jó ezzel a lakással. én minden éjszaka rémeket álmodok, a Benci meg rosszul alszik. naszóval nem pihenünk sajnos, és ez így nem jó. amúgy a belvárost élvezem még mindig, bárhová eljutunk gyalog, még annak ellenére is, hogy fel van túrva minden a Kálvin környékén.
jövő hétvégén költözhetünk vissza, nagyon várom már, bár egyetlen porcikám sem kívánja a cuccolást már megint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése