2008. október 21., kedd

doki-sorozatok

be kell vallanom, sorozatfüggő vagyok. akármilyen sorozatot képes vagyok nézni (kivéve a brazil szappanoperákat, de hálistennek kihaltak már). nézem a jóbarátokat, a rém rendes családot, a gimitiprót (=szívtipró gimi), a gyilkos sorokat, a helyszínelők összes létező változatát, a barátok köztöt, és igen, az összes közül a legjobban a kórházas-dokis sorozatokat szeretem, amit talán anyukám indított el, a közös brinkmann-doki bambulásunkkal  :)
 és számomra minden doki-sorozat alfája és omegája a vészhelyzet (volt, hogy még a csengőhangom is a zenéje volt) carter, kovac, romano (a legjobb!!!!, szegény csúnya vége lett), most tetszik ez a moretti is, bár meglátjuk még mi lesz belőle... állítólag ez az utolsó évad, már nem nagyon nézik. igaz, mostanában én is hűtlenkedem, elcsábít dr house vagy shepherd doktor.
nem telhet úgy el kedd, hogy ne nézzem őket! immáron vagy 10 éve a keddi dokisorozat számomra szent és sérthetetlen, még Liluci születése után is, a kórházban is néztem. bárhol vagyok, haza kell érni, ezen a napon nincs mozi, nincs színház, nincs buli, csak a dokik vannak. kivéve ha véletlenül elalszom, de igyekszem nem tenni.
tulajdonképpen ide is azért ültem le, hogy eltöltsem ezt a pár percet, míg jön az ER... na jóccakát!!

http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9szhelyzet
http://veszhelyzet.lap.hu/
http://graceklinika.extra.hu/
http://graceklinika.lap.hu/
http://hu.wikipedia.org/wiki/Doktor_House
http://doktorhouse.lap.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése