2008. október 28., kedd

már megint az a fránya súly

az utóbbi egy hétben nem hízott a gyermek :( sőt ha a mérlegnek igaza van, még fogyott is. 

múlt vasárnap: 5855 g
most vasárnap: 5775 g (elemcsere után másnap esti mérés: 5880 g)

állítólag ez lehet annak a jele, hogy ideje elkezdeni hozzátáplálni, szóval asszem ráéreztem, csak az a baj, hogy nem igazán jön be neki az evés (ahogy szopizni se nagyon szeret ugye...).
persze az is lehet, hogy a múlt heti mensis-ordítós-nemevés hatása ez a fogyás. nem tudom mi lehet, de ez agyermek mindig az idegeimen táncol ezekkel az evés-mizériáival. remélem megjavul, mire két hét múlva dokinénihez megyünk, mert kapunk a fejünkre, ha nem így lesz...

 hogy magamról is beszéljek, egy hete elkezdtem tornázni, ráfér a dagadt testemre ennek örömére híztam egy kilót. hát mindegy, nem adom fel, szoptatás után pedig a szokásos kemény diétámba kezdek, de addig sajnos ez a legtöbb, amit az ügy érdekében tenni tudok. norbi, jóga, baba-mama torna. ezt a hármat váltogatom. (bárcsak le lehetne némítani a norbi hangját a dvd-n, néha úgy érzem egy jól irányzott aerobic-rúgással a tv-vel együtt kiiktatom...)
a baba-mama tornát Liluci is imádja, olyanokat röhögcsél, mint semmikor máskor, ettől viszont elég komolytalanná válik a dolog, mert én is röhögcsélek közben, szóval ezt a tornafajtát hétvégékre tartogatom, pihenésképpen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése